Vacatures

Word jij onze nieuwe Manager Transportsubsidie?

Ter uitbreiding van ons team binnen Transportsubsidie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige Manager Transportsubsidie. Ben jij een professional met leidinggevende ambities op het gebied van subsidiemanagement?

Subsidiegroep Nederland is een professionele groep van subsidiespecalisten verdeeld over verschillende branches. Onze projecten brengen ons in contact met thema’s zoals duurzame bouw, energie, zorg en mobiliteit. Met een deskundig team zijn wij actief in heel Nederland, we werken voor een breed scala aan opdrachtgevers zoals beursgenoteerde multinationals, kleine eenmanszaken en publieke instellingen. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een Manager Transportsubsidie.

Wat kenmerkt onze cultuur?

Onze primaire kracht én drijfveer draait om onze kennis, expertise en ervaring. We gaan ervoor om het maximale subsidie-resultaat te behalen voor onze klanten, en dit bovendien te doen in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Werken als (Team-) Manager bij Subsidiegroep Nederland betekent werken voor een professionele specialistenorganisatie die bedrijven en organisaties helpt en ontzorgt op uiteenlopende subsidie vraagstukken.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als (Team-) Manager bij Subsidiegroep Nederland ben je enerzijds consultant voor de business unit Transport en Mobiliteit , anderzijds ben je (op termijn) de leider van je team en derhalve verantwoordelijk voor de aansturing van de mensen binnen je vakgroep. Je opdrachten zijn heel veelzijdig; het ene moment werk je aan het verwerven van fiscale subsidies voor de aanschaf van een energiezuinige vrachtwagen of ter uitbreiding van het wagenpark en het andere moment ben je betrokken bij de innovatie van aanhangers voor uitzonderlijk transport (convoi exceptionnel) of reken je mee aan de businesscase voor de ontwikkeling van gewicht besparende trailer.

Wat ga je precies doen?

Voor het verwerven van subsidies, fiscale regelingen, fondsen en financiering, ben jij de spil in het web tussen de opdrachtgever, betrokken partijen en overheidsinstanties. Je maakt de koppeling tussen techniek en financiën, en helpt met jouw kennis van de regionale, nationale en internationale financierings- en subsidiemogelijkheden, je opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Na een gedegen inwerktraject, waarbij je in relatief korte tijd steeds meer verantwoordelijkheid zult krijgen, werk je gestaag toe naar het zelfstandig bedienen van opdrachtgevers, het beheren van je eigen portefeuille van opdrachtgevers en het leiding geven aan je team. Bij goed functioneren en wederzijds welbevinden, behoort participeren in Subsidiegroep Nederland tot de mogelijkheden.

Manager Transportsubsidie profiel

Je past perfect in dit profiel wanneer je voldoet aan de volgende kernmerken:

 • Een academische opleiding, gerelateerd aan economie / financieel, met een gedegen technische basis
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een consultancy- en/of business development omgeving
 • Commerciële (netwerk)mentaliteit en een nieuwsgierige houding is een must
 • Bestaand netwerk in transportwereld is een pré
 • Uitstekende schrijfvaardigheden die nodig zijn voor onder andere het schrijven van aanvragen, het communiceren met betrokken partijen en het beschrijven van het project
 • Sterke persoonlijke interesse in transport, mobiliteit, techniek en milieu.

Om je specifieke verantwoordelijkheden als (Team-) Manager goed uit te kunnen voeren beschik je daarnaast over:

 • Senioriteit op management vlak
 • Een open en hulpvaardige houding
 • Praktische vaardigheden op het gebied van subsidiemanagement
 • Strategisch inzicht op de lange termijn

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een plek binnen een team van enthousiaste experts
 • Ruimte en budget voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Marktconform salaris
 • Mobiliteitsbudget of auto van de zaak (in overleg)
 • Telefoon en laptop

Direct solliciteren op deze vacature?

Stuur je sollicitatie en CV naar [email protected]. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Boy Peters, Directeur Subsidiegroep Nederland via 0541 – 700 226.

Extra opmerking: een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Meer informatie vind je ook op Transportsubsidie.

Bouwproject in de planning? Zo loop je geen subsidies mis
Transportondernemer, laat je teveel subsidies liggen?

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.