Werkwijze

In-house subsidiemanagement

Onze branche-experts gaan nieuwsgierig en resultaatgericht te werk. Elk project begint bij een strategisch vraagstuk, een heldere blik op je bedrijfsdoelstellingen. Welke subsidiemogelijkheden sluiten hierop aan? Volwaardig subsidiemanagement begint bij inzicht in de organisatie en specialistische branchekennis.

In-house subsidiemanagement

Met een branche-expert kan je rekenen op in-house subsidiemanagement waarbij strategisch wordt meegedacht. Wat zijn je doelstellingen? Welke koers heb je in gedachten? We starten bij het totaalplaatje waarna er een strategische subsidie-agenda kan worden opgesteld. De branche-expert kijkt mee over je schouder om een cruciale rol te spelen bij relevante projecten, bedrijfsprocessen en investeringsvraagstukken.

Ad-hoc werkzaamheden

Naast strategische ondersteuning worden ook alle ad-hoc werkzaamheden professioneel opgepakt en uitgevoerd. Denk hierbij aan het indienen en verwerken van een MIA of Vamil-aanvraag voor nieuwe laadpalen en elektrische auto’s. Of het implementeren en managen van steunprogramma’s zoals de BIK, NOW en TOGS. De branche-expert is cruciaal bij groei en ontwikkeling, maar je kunt ook op hem bouwen in uitdagende economische tijden.

Werkwijze

Subsidiemanagement vanuit strategisch inzicht en specialistische kennis.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie en transport is SubsidieGroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.