Blijf zelf ondernemen

Een expert die jou met subsidies op weg helpt

Als transportondernemer kom je in aanmerking voor interessante subsidieregelingen. Ons land investeert namelijk graag in transport en logistiek. Met branchegericht subsidiemanagement zorgen de experts van Transportsubsidie voor de maximale waarde.

Expert binnen transport

Welke subsidies zijn interessant voor jouw transportonderneming? Veel meer dan je wellicht zou denken. Zo zijn er bijvoorbeeld subsidies gericht op duurzaamheid en veiligheid, maar ook op de ontwikkeling van je personeel. Onze transport branche-experts brengen alle subsidies voor je in kaart én nemen jou het volledige subsidiemanagement uit handen.

Subsidie uitdagingen

Misschien herken je het wel: binnen je organisatie is weinig kennis over relevante subsidieregelingen. Veel subsidie-aanvragen worden daardoor te laat of nooit ingediend. Een gemiste kans. Jouw ontwikkelingsproject komt daardoor namelijk snel stil te liggen. Zonde! Met een branche-expert heb jij letterlijk een subsidiemanager in huis die alle kansen optimaal benut.

Meest recente business cases

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, samen met hen zorgen we voor duurzame waarde op de lange termijn. Bekijk onze business cases.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie, transport, installatie & industrie is Subsidiegroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.