Over ons

Iedere branche een expert

Het begon allemaal met de oprichting van Bouwsubsidie.nl in 2016, een bureau dat zich richt op subsidies, fiscale regelingen, fondsenwerving en financiering van duurzame bouw- en investeringsprojecten. Vanaf de start hebben wij voor een kwalitatieve vorm van dienstverlening gekozen. Want het moest anders, beter, zo was de gedachte. Volwaardig subsidiemanagement, daar staan wij voor. Vandaag de dag bestaat Subsidiegroep uit vijf expertises en staat onze specialistische werkwijze binnen de branche altijd centraal.

Thuis zijn in de branche

Wij werken met toonaangevende klanten binnen branches als bouw, installatie, innovatie, industrie en transport. Dit zijn branches waar onze experts thuis zijn, ze begrijpen de belevingswereld en uitdagingen van de opdrachtgever. Zo combineren wij altijd ons gevoel voor de branche met specialistische kennis over subsidiemanagement. Iedere expertise heeft haar eigen team, werkwijze en netwerk van opdrachtgevers. Bekijk hier onze expertises.

Subsidies & innovatiekracht

Wij geloven dat volwaardig subsidiemanagement centrale focus nodig heeft binnen de financiële bedrijfsvoering. Je staat er misschien niet bij stil, maar subsidies, fiscale regelingen en financiering spelen een cruciale rol bij de innovatiekracht van een organisatie. En de subsidiemogelijkheden? Er zijn er meer dan je denkt. Onze branche-experts observeren relevante projecten, bedrijfsprocessen en investeringsvraagstukken. Bekijk onze werkwijze.

Onder­scheidend vermogen van Subsidiegroep

Netwerk van experts

De collectieve kracht van een specialistisch netwerk

Strategische werkwijze

Inzicht in de organisatie en kennis over aansluitende subsidieregelingen

Recente marktkennis

Up-to-date kennis over recente subsidie-ontwikkelingen

Specialistische ervaring

Specialistische ervaring binnen subsidiemanagement

In-house support

Interne ondersteuning op het gebied van subsidiemanagement

Ad-hoc support

Het oppakken en correct afhandelen van subsidie-aanvragen

Vaste branche-expert

Eén vaste branche-expert op de lange termijn

Allround dienstverlening

Allround advies en support van een in-house branche-expert

Wat kan je van ons verwachten?

De relatie staat voorop

Korte termijn successen zijn geven energie, maar de langdurige relatie met de klant staat áltijd voorop. Wij hechten veel belang aan een goede match tussen een branche-expert en opdrachtgever.

Allround dienstverlening

Enkel documenten doorsturen naar een subsidieverstrekker? Zo werken wij niet, met allround dienstverlening ontzorgen wij de opdrachtgever volledig.

Collectieve kracht

Binnen onze vijf expertises werken wij alleen met ervaren branche-experts. Veel van onze experts zijn ook partner binnen SubsidieGroep, dat versterkt het collectieve gevoel van verantwoordelijkheid, professionaliteit en vakmanschap.

Recht door zee

Bij aanvang van trajecten worden nogal eens gouden bergen beloofd. Wij schetsen een eerlijk beeld. Subsidie is geen gratis geld, wij zijn reëel over de mogelijkheden.

Transparant verdienmodel

Uurtje factuurtje? Zo gaan onze experts niet te werk. Wij zijn altijd transparant over onze verdiensten en de inspanning die daar tegenover staat. Zo weet je precies wat je mag verwachten. 

In-house subsidiemanagement

Met een branche-expert werk je samen met een in-house subsidiemanager die alle kansen maximaal benut. Daarnaast word je op het gebied van administratieve werkzaamheden volledig ontzorgd.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie en transport is Subsidiegroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.