Blijf zelf ondernemen

Een expert die met jou mee ontwikkelt

De grootste pot met subsidiegelden? Die ligt binnen innovatie. Ons land vindt innovatie belangrijk en wil graag interessante projecten subsidiëren. Welke regelingen zijn interessant voor jouw organisatie? Met branchegericht subsidiemanagement zorgen de experts van innovatiesubsidie voor de maximale waarde. 

Innovatiesubsidie

Een innovatieve ondernemer weet vaak niet waarvoor hij in aanmerking komt. Onze innovatie branche-experts weten precies welke subsidies geschikt zijn voor innovatieve ontwikkelingsprojecten. Dat zijn er nogal wat. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzame producten of diensten binnen technologie, duurzaamheid en circulariteit.

Kiezen voor maximale waarde

Welke eisen worden gesteld en hoeveel subsidies kun je aanvragen? Onze branche-experts kennen de mazen in de wet én de subsidiecriteria die horen bij jouw unieke project. Met een innovatie branche-expert heb je een in-house subsidiemanager die alle mogelijke subsidiescenario’s bekijkt. Zo blijft geen kans onbenut. 

Meest recente business cases

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, samen met hen zorgen we voor duurzame waarde op de lange termijn. Bekijk onze business cases.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie, transport, installatie & industrie is Subsidiegroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.