Blijf zelf ondernemen

Experts die alles op rolletjes laten lopen

Als industrie-ondernemer kom je in aanmerking voor interessante subsidieregelingen. Ons land investeert namelijk graag in industriële trajecten. Met branchegericht subsidiemanagement zorgen de experts van industriesubsidie voor de maximale waarde.

Werk met een expert

De experts van Industriesubsidie zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en subsidieregelingen in de branche. Het belangrijkste? Een  Industriesubsidie Branche-expert is geen ‘externe adviseur’, maar gaat te werk als volwaardig subsidiemanager of coördinator binnen het financiële team van jouw organisatie. Zo wordt er bijvoorbeeld direct aan de financieel manager of controller gerapporteerd.

Subsidie uitdagingen

Misschien herken je het wel: binnen je organisatie is weinig kennis over relevante subsidieregelingen. Veel subsidie-aanvragen worden daardoor te laat of nooit ingediend. Een gemiste kans. Jouw ontwikkelingsproject komt daardoor namelijk snel stil te liggen. Zonde! Met een branche-expert heb jij letterlijk een subsidiemanager in huis die alle kansen optimaal benut.

Meest recente business cases

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, samen met hen zorgen we voor duurzame waarde op de lange termijn. Bekijk onze business cases.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie, transport, installatie & industrie is Subsidiegroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.