Installatiesubsidie

Subsidie advisering voor de Moekotte groep

SubsidieGroep helpt Moekotte om haar klanten beter te adviseren over subsidies. De Moekotte engineering & installatiegroep is met vestigingen in Nederland en Duitsland een grote speler op het gebied van de industriële automatisering, panelen- en modulenbouw en elektro- en installatietechniek.

Doelstelling

De doelstelling van de Moekotte engineering en installatiegroep is om haar klanten te voorzien van het beste advies én de beste producten. Voor het advies op gebied van subsidies, fiscale regelingen en (groen-) financieringen krijgen zij all-round support van het installatiesubsidieteam.

Werkwijze

Het team van Installatiesubsidie is als het ware een aanvulling op de expertises binnen Moekotte. Installatiesubsidie controleert niet alleen de subsidies van Moekotte, maar geeft ook advies over installaties die worden geleverd aan klanten. Op die manier is het subsidieresultaat optimaal, en verloopt bovendien de communicatie vloeiend. Dat werkt voor alle partijen prettig, voor de klant, architect, aannemer en installateur.

Proces

SubsidieGroep brengt alle subsidiemogelijkheden van Moekotte in grofweg in kaart. Daarbij wordt op alle niveaus onderzoek gedaan: europees, nationaal, provinciaal en lokaal. Vervolgens wordt een subsidie-agenda opgesteld aan de hand van de resultaten, zodat het hele jaar de juiste regelingen worden aangesproken en het optimale subsidieresultaat wordt behaald. Gedurende het jaar worden alle aanvragen geschreven en ingediend én verzorgt het team de communicatie met subsidieverstrekkers, overheden en banken. Ook wordt iedere deadline bewaakt.

Eindresultaat

Nog altijd worden de betrokken personen en afdelingen van Moekotte continu geïnformeerd over de voortgang. Alle goedgekeurde aanvragen leveren een zogenoemde ‘beschikking’ op, die samen met de accountant of financiële afdeling wordt verwerkt in de boekhouding. Ook de verantwoording van de subsidie, welke soms nog jaren later wordt opgevraagd, wordt door ons team opgepakt. Dit noemen we ‘compliance’ en zit standaard binnen onze dienstverlening. Moekotte wordt dus het hele jaar begeleid, ook op het gebied van verantwoording, verwerking en monitoring van de staatssteunregels. Omdat veel van de producten en diensten van Moekotte gestimuleerd worden door verschillende subsidieregelingen kunnen de experts van Installatiesubsidie exact het juiste advies geven aan klanten.

Alle voordelen op een rij

Onderzoek keurmerken en energiefondsen

Op lokaal en internationaal niveau is er onderzoek gedaan en is gekeken naar gebouwgebonden keurmerken en lokale energiefondsen.

Strategische subsidie-agenda

Aan de hand van een strategische subsidie-agenda wordt het optimale subsidieresultaat behaald.

Afhandeling ad-hoc werkzaamheden

Alle aanvragen worden geschreven en ingediend, communicatie met instanties verloopt soepel en deadlines worden bewaakt.

In-house samenwerking

Het team van Installatiesubsidie werkt in-house en is een sterke aanvulling op de expertises binnen Moekotte.

Efficiënt proces

Door de korte lijntjes tussen de teams van Installatiesubsidie en Moekotte wordt er snel geschakeld. Daardoor missen we geen kans.

All-round begeleiding

De Moekotte Groep wordt gedurende het hele jaar begeleid, inclusief verantwoording, verwerking en zelfs monitoring van de staatssteunregels.

Doorlopende advisering

Dankzij de experts van Installatiesubsidie kan continu het juiste advies worden gegeven aan klanten.

Maximaal subsidieresultaat

Er wordt maximaal resultaat behaald op het vlak van subsidies en fiscale regelingen.

Klant aan het woord

“Met het team van branche-experts van Installatiesubsidie.nl zijn we verzekerd van het optimale subsidieresultaat voor onze organisatie. Daarnaast kunnen we onze klanten voorzien van het beste advies, omdat we het subsidie-advies ‘in-house’ kunnen verwerven.”

 De Moekotte Groep

Heisterkamp verduurzaming vastgoed

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.