Bouwsubsidie, Transportsubsidie

Duurzaam logistiek centrum van terStal & DS-IT

In Almelo is Modeketen terStal gevestigd aan de Schuilenburglaan met een kantoor en distributiecentrum. Om verdere groei te faciliteren, winkels beter te bevoorraden en internetbestellingen efficiënt af te handelen, werd er op Bedrijvenpark Twente een nieuw en duurzaam logistiek centrum gebouwd. Bouwsubsidie heeft onderzocht welke mogelijkheden er waren op het vlak van subsidies, fiscale regelingen en (groen-) financiering voor de nieuwbouw en renovatie.

Doelstelling

De doelstelling voor zowel terStal als DS-IT was om een pand op te leveren dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen van 2020. Hierbij stond de volgende doelstelling centraal: exploreren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van subsidies, fiscale regelingen en (groen-) financiering voor de nieuwbouw en renovatie. Voor dit traject heeft Bouwsubsidie het gehele subsidiemanagement opgepakt.

Alle voordelen op een rij

All-round subsidiemanagement

Bouwsubidie heeft het hele financieringstraject verzorgd waarbij er rekening is gehouden met alle duurzaamheidseisen.

Extra subsidiemogelijkheden

Op het gebied van subsidies, fiscale regelingen en (groen-) financiering zijn alle mogelijkheden optimaal benut.

Onderzoek duurzaamheidseisen

Er is een pand opgeleverd dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen van 2020.

Integrale samenwerking

Bouwsubsidie was onderdeel van het bouwteam en bij het hele proces betrokken.

Onderzoek keurmerken en energiefondsen

Op lokaal en internationaal niveau is er onderzoek gedaan en is er gekeken naar gebouwgebonden keurmerken en lokale energiefondsen.

Efficiënt proces

Door de korte lijntjes tussen Bouwsubsidie en terStal wordt er niks gemist en snel geschakeld.

Dienstverlening op basis van compliance

Niet alleen de aanvraag maar het complete proces werd begeleid, inclusief verantwoording, verwerking en het monitoring van de staatssteunregels.

Duurzaamheid transitie

Er is subsidie verworven voor zonnepanelen, luchtbehandelingskasten, ledverlichting, isolatiemateriaal, warmtepompen en ventilatoren.

Klant aan het woord

“Normaliter wordt ons subsidiemanagement verzorgt door innovatiesubsidie.nl, die ons professioneel begeleiden bij alle innovatietrajecten. Zij wezen ons op hun collega’s bij Bouwsubsidie.nl. Wat heel prettig was, is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en tijdens het proces volledig ontzorgt wordt. Eigenlijk heb je nergens omkijken naar en je bent ook nog eens verzekerd van het maximale resultaat.”

Daniel Spijker

Algemeen Directeur DS-IT 

Groeiambities van Porsche Centrum Twente

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.