Blijf zelf ondernemen

Een expert om op te bouwen

Bouwsubsidie beschikt over verschillende branche-experts die gespecialiseerd zijn in subsidiemanagement. Dit zijn senior subsidieadviseurs met een flinke dosis ervaring binnen Bouw en Infra-structuur. Deze complexe wereld van grootschalige projecten kennen zij op hun duimpje.

Werk met een expert

Onze branche-experts zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en subsidieregelingen. Het belangrijkste? Een Bouwsubsidie Branche-expert is geen ‘externe adviseur’, maar gaat te werk als volwaardig subsidiemanager of coördinator binnen het financiële team van jouw organisatie. Zo wordt er bijvoorbeeld direct aan de financieel manager of controller gerapporteerd.  

Subsidie uitdagingen

Misschien herken je het wel: binnen je organisatie is weinig kennis over relevante subsidieregelingen. Veel subsidie-aanvragen worden daardoor te laat of nooit ingediend. Een gemiste kans. Jouw ontwikkelingsproject komt daardoor namelijk snel stil te liggen. Zonde! Met een branche-expert heb jij letterlijk een subsidiemanager in huis die alle kansen optimaal benut.

Meest recente business cases

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, samen met hen zorgen we voor duurzame waarde op de lange termijn. Bekijk onze business cases.

Samen voor duurzame waarde

Branche-experts binnen meer dan 600 projecten

Met branche-experts binnen bouw, innovatie, transport, installatie & industrie is Subsidiegroep toonaangevend in de markt. Vakkennis, expertise en ervaring. Daar ligt onze kracht én drijfveer. We zorgen er altijd voor dat we het maximale subsidieresultaat behalen. Dit doen wij in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen. Vertrouwen, transparante communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.