Bouwsubsidie

Bouwproject in de planning? Zo loop je geen subsidies mis

Om een duurzame impact te creëren binnen de bouw, werken we binnen Bouwsubsidie regelmatig samen met ambitieuze architecten, aannemers, installateurs en bouwbegeleiders door heel Nederland. Want vooral samen zorg je voor impact.

Maar hoe speelt subsidiemanagement daar eigenlijk een rol in? En kan jouw ontwikkelingsproject ook rekenen op een innovatieboost door interessante subsidies? Wanneer je kijkt vanuit een branchgericht perspectief en het karakter van jouw ontwikkelingsproject, is er vaak veel meer mogelijk dan je in eerste instantie weet.

Bouwsubsidie: subsidiemanagement als innovatiekracht

Wat we vaak zien in de bouw is dat men subsidies nog steeds zien als bijzaak. Een extra zakcentje. Dat is zonde, want in de realiteit zijn de mogelijkheden ongekend. Wanneer de focus van een enkele subsidieregeling naar volwaardig subsidiemanagement verschuift, zien we ineens een grote innovatiekracht. Nederland is namelijk een land dat écht investeert in duurzame groei. Dat is niet alleen iets om trots op te zijn, je kan er als bouwondernemer je voordeel uit halen.

Bouwsubsidie: zo haal je voordeel uit duurzame maatregelen

Voor jou als bouwondernemer wordt duurzaamheid steeds interessanter. Zo wil de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland jou bijvoorbeeld stimuleren om de verduurzamingsslag effectief in te zetten. Maar welke duurzame maatregelingen zijn interessant voor jouw ontwikkelingsproject? Momenteel zijn er verschillende subsidieregelingen opgetuigd, variërend van subsidies voor de vrij voor de hand liggende maatregelen zoals LED, isolatie en zonnepanelen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook productieprocessen en gebouwgebonden keurmerken die subsidiabel zijn.

Wat kan jij als bouwondernemer verwachten? Een branche-expert van Bouwsubsidie kan jou al snel een indicatie geven over interessante subsidies. Daarbij laten we graag zien op welke manier subsidiemanagement een rol kan spelen binnen jouw organisatie.

Praat met een expert

Meer weten? Ontdek vrijblijvend wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Veel subsidie­mogelijkheden blijven onbenut
Word jij onze nieuwe Manager Transportsubsidie?

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.