Vacatures

Ben jij onze nieuwe Manager Innovatiesubsidie?

Ter uitbreiding van ons specialistenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vakkundige en gedreven Manager Innovatiesubsidie. Ook maak je binnen deze rol kans om toekomstig partner van Subsidiegroep te worden.

Kort over Subsidiegroep

Subsidiegroep Nederland is een professionele groep van subsidiespecialisten verdeeld over verschillende business units. Onze projecten brengen ons in contact met thema’s zoals duurzame bouw, energie, zorg, mobiliteit en innovatie. Met een deskundig team zijn wij actief in heel Nederland, en werken we voor zowel opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, van kleine eenmanszaak tot beursgenoteerde multinationals, als publieke instellingen. Onze primaire kracht èn drijfveer, is om met onze kennis, expertise en ervaring, het maximale subsidie-resultaat te behalen voor onze klanten, en dit bovendien te doen in harmonieuze samenwerking met de betrokken partijen.

Werken als (Team-) Manager bij Subsidiegroep Nederland betekent werken voor een professionele specialistenorganisatie die bedrijven en organisaties helpt en ontzorgt op uiteenlopende subsidie vraagstukken.

Wat ga je precies doen?

Als (Team-) Manager bij Subsidiegroep Nederland ben je enerzijds consultant voor de klanten in de business unit Innovatie en anderzijds ben je de samensteller en leider van je team binnen deze vakgroep.

Voor het verwerven van subsidies, fiscale regelingen, fondsen en financiering, ben jij de spil in het web tussen de opdrachtgever, betrokken partijen en overheidsinstanties. Je maakt de koppeling tussen techniek en financiën, en helpt met jouw kennis van de regionale, (inter)nationale financierings- en subsidiemogelijkheden, je opdrachtgever maximaal te ontzorgen.

Na een gedegen inwerktraject, waarbij je in relatief korte tijd steeds meer verantwoordelijkheid zult krijgen, werk je gestaag toe naar het zelfstandig bedienen van opdrachtgevers, het beheren van je eigen portefeuille van opdrachtgevers en het leiding geven aan je team.

Wat is het ideale profiel?

Je past perfect in dit profiel wanneer je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Een academische opleiding, gerelateerd aan economie / financieel
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een consultancy- en/of business development omgeving
 • Commerciële (netwerk)mentaliteit en een nieuwsgierige houding is een must
 • Werkervaring met innovatie is een must
 • Uitstekende schrijfvaardigheden die nodig zijn voor onder andere het schrijven van aanvragen, het communiceren met betrokken partijen en het beschrijven van het project.
 • Sterke persoonlijke interesse in technische innovatie

Om je specifieke verantwoordelijkheden als (Team-) Manager goed uit te kunnen voeren beschik je over:

 • Senioriteit
 • Een open en hulpvaardige houding
 • Voldoende theoretische en praktische bagage om de strategie en filosofie van Subsidiegroep Nederland in de toekomst mede vorm te geven

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Een plek binnen een team van enthousiaste en hulpvaardige specialisten
 • Ruimte en budget voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Marktconform salaris
 • Mobiliteitsbudget of auto van de zaak (in overleg)
 • Telefoon en laptop

Samen ondernemen

Bij goed functioneren en wederzijds welbevinden, behoort participeren in Subsidiegroep Nederland tot de mogelijkheden.

Wens je direct te solliciteren op deze vacature? Zend dan je sollicitatie en CV naar [email protected]. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer drs. Boy Peters MBA, Directeur Subsidiegroep Nederland, 0541-700226

Vijf specialisten fuseren tot Subsidiegroep Nederland
Alles wat je wilt weten over allround subsidiemanagement

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.