Ben jij als ondernemer klaar voor volwaardig subsidiemanagement?
Bouwsubsidie, Innovatiesubsidie, Transportsubsidie

Ben jij als ondernemer klaar voor volwaardig subsidiemanagement?

Volwaardig subsidiemanagement, waarom zo belangrijk? Bij Subsidiegroep vinden we het essentieel om een bijdrage te kunnen leveren aan duurzame projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Niet alleen voor onszelf, maar juist voor een duurzamere samenleving waar we allemaal van kunnen profiteren. Ook de volgende generaties. Hoe pakken wij dit aan?

Door middel van all-round subsidiemanagement verbinden wij bedrijven en projecten aan de maximale subsidiewaarde. Zo adviseren onze branche-experts over diverse mogelijkheden binnen jouw branche en begeleiden zij het volledige subsidietraject. Hoe ziet dat eruit in de praktijk? 

Innovatiesubsidie: kom ik wel in aanmerking? 

Als ondernemer heb je veel innovatieve ideeën, maar meestal weet je niet waarvoor je in aanmerking komt. Bovendien is het teveel ´gedoe´ om het uit te zoeken. Herkenbaar? Onze branche-experts weten precies welke subsidies geschikt zijn voor innovatieve ontwikkelingsprojecten. Denk je nu al dat je niet in aanmerking komt? De kans is groot dat je je vergist. Zo heeft de huidige energietransitie impact op ieder bedrijf, ook die van jou. Wanneer je te maken hebt met duurzame producten of diensten binnen technologie, duurzaamheid of circulariteit, kom je in aanmerking voor verschillende innovatie subsidies. 

Innovatiesubsidie: kiezen voor volwaardig subsidiemanagement

Allereerst, waarom zeggen wij eigenlijk “volwaardig subsidiemanagement?”. Volwaardig subsidiemanagement draait in de kern om een sterk inzicht in de organisatie en specialistische branchekennis. Dat gaat dus veel verder dan alleen kennis over subsidies. Naast slim advies over innovatie subsidies, vinden wij het belangrijk om strategisch te werk te gaan. Dat begint bij het begrijpen van jouw branche en bedrijf. Onze branche-experts kennen het werkveld, de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken hebt. 

Innovatiesubsidie: zo gaan we aan de slag

Met een branche-expert kan je rekenen op in-house subsidiemanagement waarbij strategisch wordt meegedacht. Wat zijn je doelstellingen? Welke uitdagingen wil je het snelste opgelost hebben? We starten bij het totaalplaatje waarna er een strategische subsidie-agenda kan worden opgesteld. De branche-expert kijkt mee over je schouder om een cruciale rol te spelen bij relevante projecten, bedrijfsprocessen en investeringsvraagstukken. 

Innovatiesubsidie: inzicht in onze werkwijze

Naast strategische ondersteuning worden ook alle ad-hoc werkzaamheden professioneel opgepakt en uitgevoerd. Denk hierbij aan het indienen en verwerken van een MIA of Vamil-aanvraag voor nieuwe laadpalen en elektrische auto’s. Of het implementeren en managen van steunprogramma’s zoals de BIK, NOW en TOGS. De branche-expert is cruciaal bij groei en ontwikkeling, maar je kunt ook op hem bouwen in uitdagende economische tijden.

Volwaardig subsidiemanagement? Dat gaat een stuk verder dan een enkele subsidie-aanvraag of adviesrapport. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Praat met een branche-expert, we helpen je graag op weg. 

Praat met een expert

Meer weten? Ontdek vrijblijvend wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Het klimaatakkoord, welke installatie subsidies kan je inzetten?
Transport subsidies zijn nog interessanter in 2023

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.