allround subsidiemanagement
Kennis

Alles wat je wilt weten over allround subsidiemanagement

Ben je klaar om te starten met allround subsidiemanagement? Dan maak je een strategische keuze voor je organisatie om op de lange termijn het maximale subsidieresultaat te behalen. Maar ook kies je voor meer structuur en coördinatie. Op welke voordelen kun je nog meer rekenen? Lees verder.

Wellicht weet je al dat allround subsidiemanagement een stuk verder gaat dan een enkele subsidieaanvraag. Het is een integrale aanpak waarbij subsidiëring gelinkt is aan belangrijke investeringsvraagstukken. Zo werpen onze experts een strategische blik op je doelstellingen. Doelstellingen op de korte én lange termijn. Maar allround subsidiemanagement gaat nog een stuk verder.  

Allround subsidiemanagement: alle voordelen op een rij

Wanneer je wilt starten met allround subsidiemanagement, is het wel zo fijn om te begrijpen waar het om draait. We hebben alle voordelen voor je op een rij gezet.

1. Analytische blik op je organisatie

Allround subsidiemanagement start met een benchmark, oftewel een nulmeting, waarbij alle bedrijfsonderdelen en processen volledig in kaart worden gebracht. Ze weet je precies waar je als organisatie aan toe bent. 

2. Actuele kennis uit de branche

Subsidiemanagement wordt uitgevoerd door branche-experts, zij kennen de markt als geen ander. Zij werken op basis van praktijkervaringen en actuele kennis uit jouw branche. Zo kom je direct tot de kern van uitdagingen en kansen. 

3. Continuïteit subsidiekansen

Omdat subsidiemanagement in-house wordt uitgevoerd, is de branche-expert actief betrokken bij meerdere afdelingen. Zo worden subsidiekansen continue op verschillende vlakken gescand en subsidieaanvragen snel ingediend. 

4. Strategische advisering

Wanneer je start met allround subsidiemanagement, heb je een branche-expert aan je zijde die continue strategisch advies geeft. Zo worden er concrete scenario’s geschetst waarmee je subsidiekansen makkelijk en snel kan benutten. 

5. Coördinatie vanuit één overzicht

Dubbel ingediende aanvragen? En daardoor gemiste kansen? Dat gebeurt binnen allround subsidiemanagement niet meer. Aanvragen worden gecoördineerd vanuit één strategische subsidieagenda.

Benieuwd hoe allround subsidiemanagement in de praktijk wordt uitgevoerd? Lees de businesscase van Heisterkamp. Vragen? Neem onderstaand contact op met onze branche-experts.

Praat met een expert

Meer weten? Ontdek vrijblijvend wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben jij onze nieuwe Manager Innovatiesubsidie?
Wat de ondernemer nu moet weten over installatiesubsidie

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.